Eindeloos genieten in eigen tuin

De SaunaSensatie is een uniek product. In tegenstelling tot traditionele buitensauna’s is de SaunaSensatie rond van vorm, net als een wijnvat. Aantrekkelijk om te zien en zeer praktisch in gebruik. Een eyecatcher voor iedere tuin, goed voor een ultieme wellnessbeleving. Door de ronde vorm is de sauna in een mum van tijd opgewarmd. De optimale spreiding van lucht, aangewakkerd door een hout- of elektrische kachel, zorgt voor een bijzondere saunasensatie.

De sauna is uitgevoerd in twee duurzame en onverwoestbare houtsoorten. De gebruikte houtsoorten zijn rijk aan natuurlijke aroma’s die rustgevend werken en de luchtwegen openen. De combinatie van de heerlijke warmte, het prettige comfort en de optimale luchtcirculatie geeft lichaam en geest de oppepper die soms zo hard nodig is. Spieren herstellen sneller na inspanning of blessure, stress wordt verminderd en afvalstoffen verlaten uw lichaam waardoor u zich als herboren voelt. En wordt het u binnen een beetje te warm, dan kunt u op het buitenterras op natuurlijke wijze afkoelen.

De saunaruimte is voorzien van twee ligbanken met rugsteunen en heeft een horizontale binnenvloer. Het gewicht van de SaunaSensatie wordt gelijk verdeeld over het bijgeleverde steunframe. Om de ondergrond zo stabiel mogelijk te maken, is het verstandig een 5 tot 8 centimeter dikke laag zandcement met klinkers en tegels aan de leggen. Een betonnen ondergrond is uiteraard ook geschikt.

Standaard wordt de SaunaSensatie geleverd met een hoogwaardige Harvia houtkachel. Wilt u liever een elektrische kachel om uw sauna te verwarmen? Geen probleem! Ook qua afmetingen en uitvoeringen zijn de mogelijkheden divers. Zo leveren wij naast de sauna ook de zogenaamde SaunaSensatie Cottage. Deze cottage heeft een extra kleedruimte en kan naast sauna ook gebruikt worden als gastenverblijf. Van de saunabanken kan eenvoudig een tweepersoonsbed worden gemaakt. Multifunctioneel en praktisch.

Meer weten over de SaunaSensatie? Klik hier om vrijblijvend een offerte of meer informatie aan te vragen.